Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Ένωση Γονέων Βριλησσίων : Άμεση και συγκινητική η ανταπόκριση των Συλλόγων Γονέων του Δήμου μας

  


Άμεση και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των Συλλόγων Γονέων από τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης των Βριλησσίων στο κάλεσμα αλληλεγγύης της Ένωσης Γονέων στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία.

Από το Δ.Σ. της Ένωσης, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής και κουβέρτες) και μεταφέρθηκαν συσκευασμένα στις αποθήκες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στον Κολωνό.


Συνολικά 25 Ενώσεις Γονέων από όλη την Αττική συμμετείχαν στη δράση βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής, με αποτέλεσμα σε μία ημέρα να συγκεντρωθούν και να παραδοθούν 2 τόνοι υλικό στον Ερυθρό Σταυρό!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Συλλόγους Γονέων και τους γονείς από τα σχολεία των Βριλησσίων για τη συμμετοχή τους και τη στήριξή τους στην οργάνωση και πραγματοποίηση της δράσης μας.

Ιδιαιτέρως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον αυτοκινητιστή κ. Γιώργο Γκέκα ο οποίος πραγματοποίησε αφιλοκερδώς με το επαγγελματικό του όχημα τη μεταφορά των ειδών. 

Η άμεση ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των γονέων, μέσω των οργανώσεών τους, αποτελεί μήνυμα αλληλεγγύης και ελπίδας στις οικογένειες και τα παιδιά που δοκιμάζονται από τις συνέπειες των σεισμών στις γειτονικές μας χώρες.