Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,


Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γ.Ε.Λ. Βριλησσίων σας ευχαριστεί για τη στήριξη του Συλλόγου με τη συμμετοχή σας στις εκλογικές αρχαιρεσίες. Πιστεύουμε ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και είμαστε στη διάθεσή σας να αντιμετωπίσουμε από κοινού κάθε ζήτημα που προκύπτει και αφορά τη σχολική μας κοινότητα.

Πραγματοποιήσαμε την Τρίτη 18/02 την πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τον Διευθυντή, τον Σύλλογο Διδασκόντων και το 15μελές του Σχολείου και ενημερωθήκαμε για τις τρέχουσες ανάγκες του σχολείου και πού μπορούμε να προσφέρουμε την βοήθειά μας.


Ένα λειτουργικό ζήτημα που τέθηκε είναι η καθυστερημένη πρωινή προσέλευση, μεγάλου αριθμού, των μαθητών/τριών (παιδιών μας) στο σχολείο.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το με το χτύπημα του κουδουνιού 8:15 ξεκινάει η πρώτη διδακτι-κή ώρα που λήγει στις 9:00 (45 λεπτά) και θα πρέπει η πρωινή προσέλευση, των μαθητών/τριών να είναι ακριβής. Στις 8:15 οι πόρτες του σχολείου πρέπει να κλείνουν. Οι μαθητές που θα εισέρχονται καθυστερημένα θα παίρνουν απουσία την πρώτη ώρα και θα απασχολούνται στη βιβλιοθήκη μέχρι την έναρξη της 2ης διδακτικής ώρας.

Έτσι θα πρέπει να συμβουλεύσουμε τα παιδιά μας να τηρούν το ωράριο προσέλευσης, όχι μόνο για την ομαλή λειτουργία του σχολείου, αλλά και την ομαλή εκπαιδευτική διαδικασία σε κάθε τμήμα. Ταυτόχρονα θα αποφευχθεί η αύξηση του αριθμού των απουσιών που οφείλονται στην καθυστερημένη προσέλευση των μαθητών την πρώτη ώρα.

Δείτε την σύνθεση του νέου Δ.Σ.: https://sgoneonk1lykvril.blogspot.com/p/blog-httpsyllogos-gk-1gv.html




Με εκτίμηση
Δ.Σ. Συλλόγου Γ&Κ 1ου Λυκείου Βριλησσίων