Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την αποφοίτηση της Γ΄ Λυκείου (ΦΩΤΟ)

 


Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 στον χώρο του σχολείου μας η εκδήλωση αποφοίτησης της Γ΄ Λυκείου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση και τον Σύλλογο Διδασκόντων και την ενεργό συμμετοχή και στήριξη του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου.

Παρουσία σχεδόν όλων των αποφοίτων και των γονέων τους, καθώς και καθηγητών, παρά την καλοκαιρινή μπόρα που προηγήθηκε, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Γιούλη Βασιλείου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στη γιορτή, η οποία μπόρεσε να πραγματοποιηθεί στον χώρο του σχολείου για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια λόγω της πανδημίας και ευχαρίστησε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας για τη συνεργασία τους και την προσφορά τους στο σχολείο και στους μαθητές. 

Στα παιδιά που τέλειωσαν φέτος το σχολείο απευθύνθηκαν με χαιρετισμό τους, εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων η Διευθύντρια του σχολείου κ. Ευρυδίκη Κωνσταντίνου, εκ μέρους του Δήμου Βριλησσίων ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Βαφειάδης και εκ μέρους της Ένωσης Γονέων Βριλησσίων ο Πρόεδρος του Δ.Σ και Γραμματέας του 1ου Λυκείου Βριλησσίων κ. Δημήτρης Γκιουρτζίδης .

Μετά την προβολή βίντεο με στιγμιότυπα από την περασμένη σχολική χρονιά, απονεμήθηκε στους αποφοίτους εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων αναμνηστικό λεύκωμα, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το 15μελές Μαθητικό Συμβούλιο. Το λεύκωμα περιλαμβάνει φωτογραφίες από τη διαδρομή των παιδιών στο Λύκειο, για να τους θυμίζει πάντα τα εφηβικά τους χρόνια, τους φίλους και τις παρέες τους, τις δράσεις, τις διεκδικήσεις και τις εκδηλώσεις τους. 

Τόσο το λεύκωμα, όσο και το βίντεο που προβλήθηκε κατά την αποφοίτηση, δημιουργήθηκαν χάρη στην ανεκτίμητη συμβολή της κ. Τζώρτζιας Γιαννακοπούλου, μητέρας αποφοίτου, η οποία τα επιμελήθηκε με απεριόριστη υπομονή και αστείρευτο μεράκι και στην οποία εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας!



Ευχαριστούμε θερμά και τα μέλη του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου για την καθοριστική συμβολή τους στην εκδήλωση και κυρίως στην πραγματοποίηση της αναμνηστικής φωτογράφησης του σχολείου και της Γ΄ τάξης, καθώς και στη δημιουργία του λευκώματος. Εκ μέρους του 15μελούς Συμβουλίου στους αποφοίτους μοιράστηκαν κατά την αποφοίτηση αναμνηστικά μαγνητάκια με φωτογραφίες τους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσική και πλούσιο μπουφέ με εδέσματα και ποτά, που μπορέσαμε να προσφέρουμε χάρη στους χορηγούς μας. Σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά σας και συνέδραμαν τον Σύλλογο με χορηγία εκφράζουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας και συγκεκριμένα:

 - στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης

  • Διατριβή (Θερμοπυλών 24, Βριλήσσια) 
  • Πουκαμισάς (Λεωφ. Πεντέλης 19 & Αγαμέμνονος, Βριλήσσια)
  • Εξέλιξη (Γράμμου 17, Βριλήσσια)
  • Αγγελίδου (Γράμμου 41, Βριλήσσια)
  • Θεματικό (Κύπρου & Μακεδονίας, Βριλήσσια)
  • Το Απόλυτο (Λεωφ. Πεντέλης 48, Βριλήσσια)

- στην Κάβα Αίολος (Κασταμονής 83-85, Ν. Ιωνία)

- στο βιβλιοπωλείο Μολυβοκόντυλο (25ης Μαρτίου 49, Βριλήσσια)

- στα καταστήματα εστίασης 

  • Το Σουβλάκι των Βριλησσίων (Εθνικής Αντιστάσεως 35, Βριλήσσια)
  • Τσίφτης (Εθνικής Αντιστάσεως 26, Βριλήσσια)
  • Το Χειροποίητο Σουβλάκι της Ανάληψης (Εθνικής Αντιστάσεως 28, Βριλήσσια)

- στα σούπερ μάρκετ 

  • Σκλαβενίτης (Αγίου Αντωνίου 1, Βριλήσσια) και
  • Κρητικός (Κύπρου 27, Βριλήσσια).

Ευχαριστούμε επίσης για τη στήριξη, για άλλη μια φορά, τον Φούρνο των Βριλησσίων (Υμηττού 75, Βριλήσσια).




Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Βριλησσίων εύχεται στους αποφοίτους του σχολείου μας καλά αποτελέσματα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και καλή αρχή σε κάθε νέο ξεκίνημα!

Στους γονείς, που στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών τους σε κάθε βήμα της σχολικής τους σταδιοδρομίας με αποκορύφωμα την τελευταία και πιο απαιτητική χρονιά του σχολείου, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στις συλλογικές μας δράσεις. 

Καλό και ξένοιαστο καλοκαίρι!

Φωτογραφικό Υλικό Εκδήλωσης