Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Ομαδικό εργαστήριο επαγγελματικού προσανατολισμού για τους μαθητές/τριες της Α΄ Λυκείου του 1ου Λυκείου Βριλησσίων

 


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,


ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων διοργανώνει, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Συμβουλευτικής Επιστήμης και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνώνομαδικό εργαστήριο επαγγελματικού προσανατολισμού. 

Το εργαστήριο απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες της Α΄ τάξης με στόχο να εξερευνήσουν τα χαρακτηριστικά και τα ενδιαφέροντά τους, ώστε να καταλάβουν καλύτερα ποια είναι τα επαγγέλματα που τους ταιριάζουν.

Πρώτο βήμα είναι η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΕΠΠ), Το ερωτηματολόγιο ανοίγει με τον QR code που βρίσκεται στη συνημμένη πρόσκληση ή με την είσοδό σας εδώ Για τη συμπλήρωση απαιτείται εγγραφή η οποία είναι δωρεάν.

Στη συνέχεια, οι μαθητές και μαθήτριες θα φέρουν τα αποτελέσματα των ερωτηματολογίων τους και θα συμμετάσχουν στο ομαδικό εργαστήριο με τη νομικό - σύμβουλο σταδιοδρομίας και επαγγελματικού προσανατολισμού, συνεργάτη του Εργαστηρίου του ΕΚΠΑ, κ. Σίσσυ Καραβία.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, από τις 11 πμ έως τη 1 μμ

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής δήλωσης (ΕΔΩ) μέχρι την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου

Για πληροφορίες καλέστε : 

Βασιλείου Γιούλη Τηλ: 6981852744
Γκιουρτζίδης Δημήτρης : Τηλ : 6976472747


Με εκτίμηση